tiistai 6. syyskuuta 2016

Cowichan Lake

Tapaus 6.2: Kuinka kauan saapumismasennusta lopulta kesti?

Seuraavaan päivään. Luulen, että suurin osa siitä huuhtoutui saman tien karhunvatukkasiiderin mukana, kun istuskeltiin torstaina orientaation jälkeen loistavalla porukalla kampuksen pubissa juttelemassa. 

Tapaus 7: Cowichan Lake & Getaway Weekend

Lauantaina iltapäivällä kahteen bussiin ängettiin lähes 90 vaihtaria ja nokat suunnattiin luoteeseen kohti Lake Cowichania. Pidennetyn viikonlopun tavoitteena oli nähdä mustakarhuja, mutta harmiksemme ei nähty niistä edes vilausta. Bongattujen villieläinten lista jäi aika köyhäksi ja sisälsi lopulta vain peuroja, hylkeitä ja oravia. Tosin hylkeet olivat hauskoja! Muutama hengaili sataman lähettyvillä rantavedessä ja otti chillisti. Uskoisin, että niiden mielestä ihmisten outojen touhujen katseleminen on ihan viihdyttävää puuhaa.

Getaway Weekendin agendana oli loistavan kotiruoan syöminen, yleinen hengailu, kanootti- ja kajakkiretki, vierailu upealla Botanical Beachilla ja tubing (en keksi mitään suomenkielistä vastinetta: ison, kumisen, ilmalla täytetyn renkaan päällä löhöilemistä ja kellumista vedessä) joella. Majapaikkaan saavuttaessa iski oikeasti ensimmäinen kriisi, jota voisi ehkä kutsua jopa kulttuurishokiksi. Upea järvimaisema pilkisti puiden lomasta heti, kun astuin bussista ulos. Ihana erämaa, järvi ja illalla rentouttava sau... hetkinen. Siinä se iski. Kovaa ja yllättäen. Olen Kanadassa. Ei Kanadassa ole saunoja. Olen mökkeilemässä järven rannalla ilman saunaa. Tanskalaiset ja saksalaiset kaverini olivat tikahtua naurusta, kun järkyttynyt ilme kasvoillani totesin, että "I just realized there's no sauna. I'm in Canada, not in Finland. Oh my god." 

Shokkia kesti jonkun aikaa, mutta selvisin. Ilma oli suoraan sanottuna surkea koko viikonlopun, mutta järvivesi oli käsittämättömän lämmintä, yli 20 asteista. En muista milloin viimeksi olisin uinut niin lämpimässä vedessä edes keskikesän helteillä. Ilman lämpötila oli noin 14-15, joten järvestä ei olisi halunnut nousta pois millään. Tubing olikin mielenkiintoista ko. säällä. Vermeinä oli pelkästään pipo, tuulitakki ja bikinit. Tunnin lilluminen jokea pitkin ei lopulta tuntunut kovin kylmältä, koska vesi oli niin mukavan lämmintä. Sekopäistä touhua silti. 

Viikonlopusta voisi kirjoittaa vaikka kuinka: mielenkiintoisista keskusteluista argentiinalaisen kanssa, japanilaisten kendama taitolelun kokeilemisesta, norjalaisten loistavasta englanninkielentaidosta, saksalaisten oluenjuontinopeudesta, tsekkiläisten hauskasta aksentista tai tanskalaisten syntymäpäivien viettämisestä. Ihan huikean hauskaa viettää aikaa 28 eri maasta tulevan opiskelijan kanssa.

En kuitenkaan aio kirjoittaa tästä tapauksesta sen enempää, mutta kiteytetysti hauskaa oli. Sen sijaan saatte nautiskella maisemakuvista viikonlopulta. Jätin tarkoituksella painavan, hankalan ja jollain tapaa velvoittavan järjestelmäkameran Suomeen. Huawein Honor 7 puhelimella pärjää kohtalaisesti, jos osaa käyttää mielikuvitusta kuvauskohteiden valinnassa. 


Cowichan Lake

Herättiin 6:15 katsomaan auringonnousua, jota ei lopulta pilvien takia nähty...Botanical Beach

Muutama simpukka.Rantaan huuhtoutuneita puita.

North Pacific Ocean - jos tarkasti katsoo voi nähdä Japanin tai Australian!

Metsissä oli valtavat määrät naavaa.Paras viinin nimi koskaan, vaikka itse sisältö oli kyllä aikamoista kuraa. Taustalla UVIC:n värit.

Auringonlaskun jälkeen.

Seuraa blogiani Bloglovininilla.

2 kommenttia:

  1. Tubing kuulostaa ihan kaljakellunnalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa siinä oli juomapidike, mutta se oli valitettavasti tyhjänä koko lillunnan ajan. ;)

      Poista